Daniel Bumann & Päivi Raivio: Luonnoskuva Aarista.

Päivi Raivio on taiteilija ja muotoilija. Hänen työnsä ovat useimmiten julkiseen tilaan sijoittuvia tilateoksia, joissa on vuorovaikutteisia ja paikkasidonnaisia elementtejä. Raivio on opiskellut julkisen tilan taidetta ja muotoilua Lontoossa ja Helsingissä. Päivi Raivio on ollut mukana Paikan tuntu –hankkeessa alusta saakka ympäristö- ja yhteisötaiteen asiantuntijana, suunnittelemassa ja toteuttamassa hankkeen eri osa-alueita: Korkeasaaressa Grey Cube galleriatoiminnan toisena kuraattorina ja Tunne+Tila -paikkasidonnaisen tilateossarjan taiteilijana.

Daniel Bumann on sveitsiläinen taiteilija, joka asuu ja työskentelee Suomessa. Hän on opiskellut lavastustaidetta Wienissä ja Helsingissä. Bumann työskentelee itsenäisenä taiteilijana sekä eri tekee yhteistyötä museoiden, teattereiden ja gallerioiden kanssa.

Aari

Aari on paikkasidonnainen ja vuorovaikutteinen tilainstallaatio, rakennettu maisema, joka on osa Checkpoint Leonardo-näyttelyyn nivoutuvaa Paikan tuntu-hanketta. Aari ottaa haltuun näyttelygallerian aaltomaisella mattomaisemalla, joka kietoo tilan piirteet ja rakenteet osaksi tilateosta. Seinälle heijastettavaan Oulun Paikan tuntu-karttaan yleisö voi jättää tarinoita merkityksellisistä paikoistaan. Näin jokaisen näyttelyvieraan käynti jättää jälkensä Aariin. Näyttelyvieras on tervetullut astumaan teokseen sisään, oleskelemaan ja käyttämään tilaa oman tarpeensa ja halunsa mukaisesti.

Näyttelyt:
Checkpoint Leonardo

Oulun taidemuseo
24.1.-15.3.2015

Lisätietoa taiteilijoista
paiviraivio.com